Prosjekter /

Aamodt Bygg

Design / Utvikling

Besøk siden

scroll ned

Om Caset

Aamodt Bygg er et entreprenørfirma lokalisert i Kristiansand som etter hvert har vokst seg til å bli en av landsdelens ledende aktører innenfor bygg og anlegg. De hadde behov for et løft av eksisterende nettsider.

Hva gjorde vi?

Vi stod ansvarlig for design og utvikling av nettsidene. Dette var et prosjekt hvor vi samarbeidet med Broomstick, hvor de stod ansvarlig for bilde og video. Dette arbeidet er av veldig høy kvalitet og gir oss et godt grunnlag for å skape kule nettsider. Derfor bestemte vi oss tidlig for å gi bilder og video mye oppmerksomhet på sidene i form av et enkelt og stilrent design.

Aamodt bygg enheter

Kvalitet

Vi har lagt mye jobb i en god og enkel kodestruktur for å gjøre sidene lettvekt slik at det dannes et godt grunnlag for arbeid med SEO. Dette er en side vi selv er stolt av da vi har oppnådd 100 i score på Google page speeds.

Lighthouse resultater

Bildet ovenfor er et utdrag fra Google Lighthouse. Disse resultatene legges til grunn for å beregne nettsidens SEO-score, høy score her utgjør store forskjeller på rangeringen! Test din egen side her.

Teknologi

Wordpress

PHP

JavaScript

CSS

Webpack

npm

Lansert: 2021