Prosjekter /

Bryggutsalg

Design - Utvikling - Logo - SEO - Integrasjon

Besøk siden

scroll ned

Om Caset

Gründerne bak butikken ønsket å gjøre lidenskapen for øl om til butikk. De var ute etter en fleksibel samarbeidspartner som tidlig i prosessen kunne få drømmen opp å stå. Konseptet Bryggutsalg.no er en nettbutikk for mineralvann og øl. Her har du mulighet til å bestille varer på nett og få levert enten rett hjem eller hente på lager i Ski. Per dags dato leverer Bryggutsalg til store deler av Østlandet, og utvider stadig til nye leveringsområder.

bryggutsalg enheter

Hva gjorde vi?

Kundens behov var en stilren, rask og intuitiv nettbutikk som skulle fungere på alle plattformer. Det var videre viktig at de enkelt skulle kunne administrere hele butikken selv, uten å ha behov for omfattende IT-kunnskap. Vi landet derfor tidlig på bruk av Wordpress og WooCommerce med en rekke tilpasninger for å gjøre administrering av siden enklere.
Vi bistod med hele prosessen fra logodesign og planlegging av hvilke systemer og betalingsløsninger som var mest hensiktsmessig å benytte, til design og utvikling av hele løsningen. Etter lansering bistår vi kontinuerlig med drift, videreutvikling og SEO-konsultasjon.

Teknologi

WooCommerce

PHP

JavaScript

CSS

SQL

HTML

Lansert: Mars 2017