Prosjekter /

Norwegian Concept

Design / Utvikling

Besøk siden

scroll ned

Norwegian Concept

Norwegian Concept er selskapet bak klesmerkene Twentyfour, Gullkorn design og Daniel Franck. Twentyfour er kjent for sitt turtøy, Gullkorn Design for barnetøy og Daniel Franck for vintertøy.

Hva gjorde vi?

Twentyfour og Gullkorn design skulle ekspandere til utenlandske markeder hvor vår oppgave var å utvikle nettsider for det engelske, tyske, østerrikske og kinesiske markedet som står i stil til den eksisterende norske nettbutikken. Dette stilte krav til en løsning med et UI som gjenspeiler identiteten til henholdsvis Gullkorn Design og Twentyfour sammen med en løsning som er brukervennlig å administrere for Norwegian Concept.

Norwegian concept enheter

Egenutviklet tema

I likhet med våre øvrige prosjekter har vi selv utviklet Wordpress-temaet som er i bruk på alle sidene vi fikk i oppdrag å bygge for Norwegian Concept. Dette er et tema som er likt for alle sidene for Twentyfour og Gullkorn design, men med åpenbare forskjeller i fargebruk og fonter.

Kode én plass

Ettersom nettsidene skulle være like i design og struktur med ulike domener og forskjellige språk satt vi opp utviklingsmiljøet slik at vi administrerer kildekoden fra en plass med automatisk publisering av nye endringer direkte opp på webserverne. Dette løste vi gjennom automatiske deployer til flere servere. Vi gjorde tilpasninger i wp-config.php som differensierer miljøene og kobler til korrekt database basert på hvilken versjon av nettsiden som åpnes.

Teknologi

Wordpress

PHP

JavaScript

CSS

Webpack

npm