Prosjekter /

Utleiemegler Sør

Design / Utvikling

Besøk siden

scroll ned

Om Caset

Utleiemegler Sør er Kristiansands eneste eiendomsmeglerforetak som kun driver med utleie. De ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt, enkelt og forutsigbart. Før lansering hadde de behov for nye nettsider og et tillitsvekkende design.

Hva gjorde vi?

I dette prosjektet samarbeidet vi med Ole Sebastian Ribe (foto) og Else Berit Bø (grafisk design) og hadde høy fokus på ytelse og søkemotoroptimalisering.

Utleiemegler sør enheter

Ytelse + Tilgjengelighet = SEO

Utleiebransjen har høy konkurranse på søkeord og det krever godt forarbeid for å nå toppen av google-resultatene. Under utviklingen var det hele veien fokus på Google's retningslinjer for å oppnå best mulig søkemotoroptimalisering.

Lighthouse resultater

Bildet ovenfor er et utdrag fra Google Lighthouse. Disse resultatene legges til grunn for å beregne nettsidens SEO-score, høy score her utgjør store forskjeller på rangeringen! Test din egen side her.

Veien videre

Utleiemegler Sør er sammensatt av dyktige og driftige karer som allerede har et godt fotfeste både i utleiebransjen og lokalmiljøet. Vi gleder oss til å følge deres reise videre!

Teknologi

Wordpress

PHP

JavaScript

CSS

Webpack

npm

Lansert: 2019