Tjenester \

Nettsider

Nettsiden din er for mange det første møte med bedriften din, og førsteinntrykk er viktig! Potensielle kunder og brukere forventer å finne informasjon om deg på nett. Informasjonen forventes også å være oppdatert, synlig, lett forståelig og ikke minst pakket inn i et flott design. Høres det overveldende ut? La oss hjelpe deg! Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt neste prosjekt.

Responsivt design

Mobiler og tablets står nå for over halvparten av trafikken på internett verden over. Dermed blir det stadig viktigere at nettsteder fungerer like bra på alle skjermer og enheter.

Vi utvikler etter "mobile-first"-prinsippet og leverer alle nettsider med responsivt design. Derfor vil siden oppleves like rask og brukervennlig for brukeren, enten det er telefon, pad eller PC.

Skreddersydd WordPress

WordPress er verdens mest brukte CMS-løsning og står i dag bak 28% av alle nettløsninger i verden. Flere av verdens største merkevarer bruker WordPress som plattform for deres nettbaserte løsninger. Du er med andre ord i godt selskap sammen med eksempelvis Facebook, BBC, Nokia og Telenor dersom du velger WordPress.

Nettsidene vi utvikler blir levert på WordPress, og vi utvikler sidene fra bunnen av. Vi drar nytte av de fordelene WordPress gir, samtidig som vi tilpasser og videreutvikler løsningen ytterligere etter kundens behov.

Enkelt å oppdatere

Mange har opplevd å måtte ut med store summer for bistand med redigering og oppdatering etter nettsiden er ferdig levert. Vi i Nettbrygga mener dette er en uting, en nettside levert av oss kan du enkelt redigere på egenhånd uten behov for inngående IT-kompetanse.

WordPress-rammeverket har meget gode muligheter for redigering, men vi tilpasser også hver enkelt løsning ytterligere slik at redigering og oppdatering skal bli så intuitivt og enkelt som mulig.

Utvidelser og integrasjoner

Har du et WordPress-prosjekt som trenger ekstra funksjonalitet? Eller ønsker du kanskje å integrere nettbutikken din med et regnskapssystem? Vi kan utvikle akkurat det du trenger. Vi har erfaring med å lage kompleks funksjonalitet fra bunnen av, og følger beste standard for utvikling mot WordPress.

Synlighet

For å få fullt utbytte av en nettside er det naturligvis viktig å bli funnet av dem som leter etter deg. Søkemotoroptimalisering (SEO) er derfor en viktig del av vår hverdag. Ved å utvikle sidene fra bunnen av har vi full kontroll på ditt nettsteds synlighet i søkemotorer, sosiale medier og andre kanaler.

Nettbrygga tilbyr også frittstående SEO-tjenester, les mer her.