Skip To Main Content
Mobile enheter

Skreddersydde WordPress løsninger

Måten vi utvikler nettsidene vi leverer i WordPress er ved bruk av egenutviklede tema. I denne prosessen utarbeider vi i samråd med dere et design for siden og koder deretter siden i henhold til design slik at man får en skreddersydd nettside etter behov.

 

Ved å gjøre det på denne måten sørger vi for at siden holdes så lettvekt som mulig ved å lage de elementene som trengs i nettsiden selv uten å bruke pagebuilder-verktøy. Vårt mål er å være blant de beste aktørene i Norge på WordPress utvikling. Vi tilbyr WordPress både som en standard WordPress løsning, men leverer også WordPress løsninger headless med React/Nextjs som rammeverk.

Referanser desktop wordpress

Nettsider med spesielle funksjoner

I de tilfellene man har behov for nettbutikk, integrasjoner mot andre systemer eller ganske enkelt vil bygge noe helt unikt hjelper vi å skape en løsning du kan være stolt av. Vi har levert en rekke slike løsninger. Ønsker du å vite mer om dette, kan du besøke vår prosjektside

Enkelt å oppdatere selv

Mange har opplevd å måtte ut med store beløp for bistand med redigering og oppdatering etter nettsiden er ferdig levert. Vi mener dette er en uting, en WordPress-side levert av oss kan du enkelt redigere på egenhånd uten behov for inngående IT-kompetanse.

WordPress-rammeverket har meget gode muligheter for redigering, men vi tilpasser også hver enkelt løsning ytterligere slik at redigering og oppdatering skal bli så intuitivt og enkelt som mulig.

Vil du vite mer om WordPress? 🤩

Har du et nytt prosjekt eller ønsker du å jobbe sammen?