Skip To Main Content

REST API

Vårt team har omfattende erfaring med REST API, og gjør det mulig for din WordPress nettside å integrere problemfritt med et mangfold av eksterne systemer og tjenester. Enten det er snakk om CRM system, ERP system, tredjepartsapplikasjoner eller andre systemer, sørger vi for at din WordPress side fungerer sømløst med andre løsninger. Ved å bruke WordPress sitt REST API kan også WordPress brukes som administrator av data. Det kan for eksempel hende at man ønsker at samme informasjon vises på nettsiden og i en annen ekstern applikasjon, og da kan man benytte REST API for å benytte dataen på tvers av systemer.

Integrasjon av CRM og ERP

Hvis man har en bedrift hvor man selger varer i et fysisk utsalgssted og har en nettbutikk, kan det fort bli krøll dersom man må administrere lager og ordre i 2 separate systemer. Derfor lønner det seg å utvikle en integrasjon mellom lager og nettbutikk. Vi har blant annet utviklet integrasjoner som sørger for at når en vare trekkes fra lager synkroniseres dette med ERP system slik at løsningen til enhver tid viser riktig lagerbeholdning. Man sparer dessuten veldig mye tid ved å slippe administrasjon flere steder.

Mange har også et CRM system for kundebasen sin og derfor er det fordelaktig om man kan synkronisere nye kunder fra eksempelvis WooCommerce direkte inn i CRM systemet slik at man eliminerer manuelt arbeid rundt dette.

Hjelp med en integrasjon? 🤝