Skip To Main Content
Nordic Door presentasjon

Nye nettsider som konverterer

Vårt mål er å ta på oss arbeidet med nye nettsider samme seriøsitet som om det skulle være vårt eget. Det er et hårete mål, men vi mener oppriktig at hvis vi ikke kan stå inne for det vi leverer og vi ikke kan levere i henhold til behov – vil vi heller anbefale andre!

 

Derfor vil vi sammen med deg som kunde nøye gå gjennom hvilket uttrykk som er ønskelig, hvilken teknologi som passer best for jobben og hvordan vi skal lage nettsider som konverterer i henhold til målet. Vi hjelper deg med å finne riktig CMS (publiseringsløsning) og har mulighet til å gjøre dette headless om WordPress ikke skulle passe behovet.

Vi elsker å lage nettsider 🤩

Se hva vi har laget tidligere

Vår tilnærming til nettsider

Når vi tar på oss et oppdrag ønsker vi å levere mer enn en nettside, vi ønsker å skape en unik digital opplevelse slik at man skiller seg ut i mengden. Vi leverer med andre ord ikke nettsider på samlebånd, men skreddersyr det til spesifikke behov. I enkelte tilfeller arbeider vi også sammen med eksterne designere om ønskelig hvor vi koder nettsidene etter ønsket design. Ved å arbeide slik får man en rask og responsiv nettside kodet etter design.

Selv om vi leverer en stor andel nettsider med WordPress som backend er vi ikke låst til WordPress. For oss foregår utviklingsprosessen på samme måte selv om det er andre rammeverk. Om du ønsker nettsider levert med en annen backend enn WordPress, eller ønsker mer informasjon om dette, ta kontakt med oss.

Prosessen

Før vi går i gang med arbeidet med nettsider ønsker vi å forstå deg og din virksomhet. Vi mener det er vanskelig å levere et godt resultat uten å forstå hva du driver med, hvem som er målgruppen din og hva som er din målsetning med nettsiden. Det kan ofte for litt større prosjekter være nyttig med en workshop slik at man kan sparre frem og tilbake.

 

For sider med høy kompleksitet kan det også lønne seg med et forprosjekt for å utarbeide en detaljert kravspesifikasjon og dermed få et mer nøyaktig estimat. Når vi har dette klart for oss kan vi lage en strategi for nettsiden som går overens med identiteten.

 

Strategisk plan

Med en klar forståelse av dine mål er vi rustet til å lage en plan for funksjonalitet, design og utvikling av din nye nettside. Med en overordnet plan i bakhånd bruker vi den som et roadmap for prosjektet.

 

Design

I designfasen arbeider vi frem og tilbake til vi lander på et design sammen med deg som kunde. Som designere streber vi etter høy visuell kvalitet uten at det skal gå på bekostning av funksjonalitet. Vi ønsker at nettsidene vi designer ikke bare skal fange oppmerksomheten til besøkende, men også at de skal et enkelt brukergrensesnitt. Vi tilbyr også webdesign som en frittstående tjeneste.

 

Utvikling

Etter design er avklart og finpusset skaper vi liv til designet hvor prosessen med å kode nettsiden starter. Vi behersker ulike teknologier som gjør at vi kan levere nettsider med forskjellige rammeverk. Hva vi anbefaler avhenger av oppgaven nettsiden skal løse, samt hvordan den skal skaleres opp i fremtiden. Er du usikker på hva du trenger er det enklere å spørre oss så hjelper vi deg med å finne riktig nettsideplattform.

 

Testing

Vi gjennomfører kvalitetstesting av nettsidene vi leverer fra oss slik at du skal være trygg på at vi har fulgt best practices og brukeropplevelsen skal oppleves uten bugs.

 

Lansering og veien videre

Når nettsiden er lansert og du er fornøyd med produktet du har fått slipper vi ikke rattet. Vi jobber proaktivt med å holde rammeverk oppdatert, følger dere opp hvis det er behov for videreutvikling eller endringer.

Vårt mål

Et av våre største mål når vi utvikler en nettside er at vi alltid ønsker å levere fra oss et produkt vi kan stå inne for 100%  som vi selv er fornøyd med.

Ta en prat? 👋