Skip To Main Content
Illustrasjonsbilde

Hvilke plugins bør man velge?

Selv om det finnes utallige plugins for WordPress bør man være forsiktig før man legger til en ny plugin. Man bør først og fremst spørre seg selv om man trenger funksjonaliteten pluginen har å tilby. Kanskje er det en liten del man trenger av en plugin som kanskje er kjekk å ha men ikke kritisk? Mye unødvendig kode kan senke hastigheten på siden, skape problemer i form av at noen plugins ikke snakker bra sammen og i verste fall sikkerhetshull.

Ved valg av plugins til WordPress kan det lønne seg å velge plugins som har mange installasjoner, gode omtaler og vedlikeholdes kontinuerlig. Ved jevnlige oppdateringer er sjansen betydelig lavere for at sikkerhetshull skal oppstå i nettsiden.

Hva hvis det ikke finnes plugins som løser det jeg trenger?

I noen tilfeller finnes rett og slett ikke funksjonalitet for det man har behov for. Det kan dreie seg om plugins som snakker sammen med regnskap, et bookingsystem som ikke er helt som alle andre eller helt andre ting. Derfor kan man ha behov for skreddersydde plugins til WordPress i disse tilfellene. Vi hjelper med utvikling av plugins til eksisterende nettsider eller som er supplement til nettsider levert av oss.

Spørsmål om plugins? 🧐