Skip To Main Content
Grid av rebeloup

Nettbutikk med høy ytelse

For å fange oppmerksomheten til besøkende på en nettside har man et ekstremt kort vindu før man enten klikker seg videre eller går ut av siden. Derfor er det både viktig at ting går raskt og det er enkelt å finne. Det må gjøres en grundig jobb med brukergrensesnitt, koding og testing. Ved å utvikle skreddersydde nettbutikker i WooCommerce sørger vi for at de er så lettvekt som mulig slik at tiden brukt på innlasting av nye sider og bilder går så fort som mulig. Nettbutikkene levert av oss utvikles etter ønsket design som skal passe overens med merkevaren og strategi for din bedrift.

Plugins og integrasjoner

Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å unngå å legge til plugins som gjør at innhold blir tungt å laste inn, mens enkelte plugins kan være et fint supplement til siden. Eksempelvis vil man ha bruk for betalingsløsninger som Vipps, Klarna, Stripe eller andre. I slike tilfeller er det selvfølgelig helt greit med plugins. Andre ganger finnes det kanskje heller ikke plugins som løser utfordringen man har, og da kan man ha behov for egenutviklede plugins. Dette kan være plugins som gjør alt i fra å vise en benkeplatevelger til en plugin som løser en integrasjon mot Tripletex, Visma eller andre systemer for lagerhåndtering og regnskap.

mobile enheter nettbutikk

Nettbutikk med god SEO

Vi forstår viktigheten av god SEO, derfor har vi fokus på dette gjennom hele utviklingsprosessen. Det vil si at vi følger alt av best practices slik at siden har den tekniske strukturen som er nødvendig for å ha et så godt utgangspunkt for nettbutikken som mulig før dere overtar produktet for å legge til varer og informasjon. Hvis ikke potensielle kunder finner dere er det selvfølgelig vanskelig å konverte dem til faktiske kunder!

Lage noe sammen? 🥳