Om oss

Nettbrygga AS er et webbyrå som ble etablert i 2015 med kontorer i Oslo og Kristiansand. Vi består av et team på 5 personer med ulik bakgrunn og kompetanse som gjør oss rustet til å takle varierte og komplekse digitale utfordringer. Vi vektlegger høy faglig kompetanse, kvalitet og et stort ønske om å overgå forventningene til våre kunder. Nettbrygga har bred kompetanse innenfor utvikling, markedsføring, integrasjon og kommunikasjon mens vårt hovedfokus er nettsider og nettbutikker. Vi trekker inn samarbeidspartnere hvor det er nødvendig for å kunne levere helhetlige løsninger av høy kvalitet.

Inge Andre Torgersen

Daglig leder / Utvikler

Inge har kompetanse både innen Front End og Back End. Hans spesialfelt ligger innenfor nettsider og nettbutikker. Inge har et brennende ønske om å overgå kundens forventninger, og holder alltid det han lover. Hans interesser er jakt, fiske og trening.

inge@nettbrygga.no

901 80 245

Harald Korsvik Lien

Utvikler

Harald er Nettbryggas Front End ekspert, han har et godt øye for design og detaljer. Han har tidligere erfaring fra IT og telecom bransjen. «Det viktigste er å kose seg» lyder Haralds ord. Et mer vennlig og godhjertet menneske skal man lete lenge etter. På fritiden liker Harald å bygge møbler, kjøre motorsykkel og spille data.

harald@nettbrygga.no

940 01 111

Andre Mesel

Utvikler

Andre har tidligere jobbet i ERP bransjen med Back End programmering. Han er en handlingens mann som lever etter Gabrielles utsagn: «Handling foran ord». Han er initiativrik og flink til å planlegge. Han er også utnenvt Nettbryggas egen reiseleder. Når Andre ikke jobber liker han sykling, trening og wakeboard.

andre@nettbrygga.no

988 48 042