Tjenester \

Nettbutikk

Løft butikken din fra lokalt til globalt

Har du en drøm om å drive din egen nettbutikk? Eller ønsker du å øke antallet potensielle kunder?
Nettbrygga leverer helhetlige nettbutikkløsninger satt opp i Wordpress. Nettbutikken settes opp ved bruk av tilleggspakken WooCommerce. Vi kan sette opp butikken enten som ett frittstående produkt, eller som en utvidelse av en eksisterende nettside satt opp i Wordpress.

Hvordan administrerer jeg butikken?

Som eier av en nettbutikk vil mye av tiden gå med til administrering av nettbutikken. Med andre ord er det ekstremt viktig at løsningen er enkel å bruke med tanke på å legge til og oppdatere produkter, informasjon og varebeholdning. WooCommerce er kjent for å være ekstremt enkelt å bruke rett ut av boksen, men vi kan også utvikle løsninger på toppen av dette som gjør administrering for deg som kunde enklere. Dette gjør at man vil være i stand til å administrere butikken uten særlig behov for dyptgående IT-kompetanse.

Hvordan finner kundene meg, og hvor mister jeg potensielle kunder?

For å danne grunnlag for videreutvikling og optimalisering av nettbutikken er det viktig å lære seg mest mulig om kundene sine. Ved å kartlegge brukeratferd vil man kunne danne grunnlag for salgsfremmende tiltak. Små justeringer av butikkens utseende/funksjonalitet kan i mange tilfeller utgjøre store forskjeller. For en potensiell kunde er det viktig at veien fra et produkt til betaling skal være så enkel og intuitiv som mulig. Ved hjelp av analyseverktøy kan vi hjelpe deg med å sette opp målinger som gjøre det enklere å kartlegge potensielle svakheter i nettbutikken, slik at vi kan gjøre kjøpsprosessen enklere for kundene.

Hvilke betalingsløsninger støtter nettbutikken?

Nettbutikkene vi setter opp støtter standard betalingsløsninger som VISA, MasterCard, American Express, PayPal, faktura eller kontantbetaling med mer. Dette kan formidles gjennom ulike leverandører av betalingsløsninger. Vilkår og priser er svært variable og hva som er mest lønnsomt å benytte seg av, avhenger også av omsetning og størrelse på nettbutikken. Dette kan vi i samråd med deg finne hensiktsmessige løsninger for.

Synlighet/SEO

Et sentralt element for enhver nettbutikk er hvor godt synlig den er på nettet. Synlighet kan oppnås enten ved kontinuerlig arbeid med SEO, eller betalt annonsering. Førstnevnte dreier seg i stor grad om arbeidet som legges ned i utviklingen av siden, samtidig som at innholdet som står der er viktig for rangeringen. Derfor er vi grundige i vårt arbeid med utviklingen av siden, slik at nettbutikken skal bli synlig på Google på en best mulig måte. Vi leverer dessuten mer omfattende tjenester relatert til SEO og søkemotorannonsering som egne tjenester. Les mer om dette her.

Videreutvikling av funksjonalitet

Selv om mulighetene er store i WooCommerce, hender det at det er nødvendig å utvikle funksjonalitet som går utover standarden, eller å tilpasse eksisterende løsninger. Vårt team har god kompetanse innenfor tilpasning og integrasjon av WooCommerce-løsninger og kan derfor tilby bistand på dette området. Kontakt oss for mer informasjon rundt dette.

Fordeler ved en WooCommerce nettbutikk:

  1. Bred funksjonalitet
  2. Enkel administrasjon
  3. Godt grunnlag for SEO
  4. Muligheter for integrasjoner
  5. Rimelig
  6. Integrerte betalingsløsninger